Romana English

Rezervari telefonice: (+4)0341.565.097; (+4)0757.358.252

Hotel Inter Venus - 5 stele

Un nou concept in turismul romanesc

Hotelul Inter Venus este un hotel de lux cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, situat convenabil în centrul staţiunii Venus oferind astfel doritorilor locul ideal pentru petrecerea vacanţelor, întâlnirilor de afaceri sau organizărilor de evenimente în condiţii de calitate şi confort.

Statiunea Venus ,situata in partea sudica a litoralului, intre Cap Aurora si Saturn,a intrat in circuitul statiunilor balneare in anul 1972. Este o locatie eleganta, intima, parca special creata pentru a oferi relaxare deplina. Plaja are 1,2 km lungime si latime de 200 m, nisip fin, indicat in helioterapie si talazoterapie. Pe plaja apar izvoare minerale sulfuroase hipotermale, captate sub forma de dusuri. In partea de sud a statiunii exista locuri special amenajate pentru tratamentul cu namol si baile sulfuroase. Se pot trata boli reumatismale degenerative - spondiloza cervicala, dorsala si lombara, stari posttraumatismal, anemie secundara, slabiciune, decalcifiere, rahitism, boli ale pielii, dereglari endocrine,etc.

Atracţiile turistice locale, cum ar fi herghelia Mangalia, muzeul şi cetatea Callatis, Geamia Esmahan Sultan, portul turistic Mangalia, muzeul marinei, etc,nu sunt departe de hotel. De asemenea, datorită unei poziţii centrale oaspeţii au acces uşor şi rapid şi la celelalte staţiuni din sudul litoralului.