Romana English

Rezervari telefonice: (+4)0247.367.133

Bine ati venit

HOTELUL "INTER" Zimnicea invita pe malul Dunarii atat iubitorii de activitati recreative intr-un cadru natural desavarsit in care timpul nu cunoaste limite, iar relaxarea este sigura in conditiile de calitate si confort pe care le oferim, cat si grupuri de turisti ce doresc organizarea de evenimente, intalniri de afaceri, simpozioane, conferinte, etc.

HOTELUL "INTER" dispune de 19 de spatii de cazare dintre care 15 camere in regim single si double si 4 apartamente. Spatiile de cazare sunt realizate la cele mai inalte standarde, dotate cu instalatie de climatizare, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, minibar, sistem audio intern cu accesare direct din came ra si alt necesare unui confort sigur.

Hotelul dispune de asemenea de o sala de conferinte, sala moderna de fitness, sauna, centru de infrumusetare (cosmetica, masaj, coafura, frizerie, solar, manichiura / pedichiura), precum si alte servicii interne specifice (parcare proprie. spalatorie / calcatorie, pastrare valori, apel ora solicitata etc.).